Buren BBQ op zaterdag 21 september

Beste wijkbewoner,

Aanstaande zaterdag 21 september staat de nationale burendag op de kalender. Als bewonersvereniging De Hoek willen we op deze dag onze gezellige buurt in het zonnetje zetten. We zijn daarom voornemens een buurtbarbecue te organiseren die voor alle leeftijden leuk is om bij te wonen. De volwassenen kunnen onder het genot van een heerlijk koel biertje, een goed glas wijn én een goed gesprek genieten van een heerlijk stukje vlees van de keurslager. De kinderen hebben een eigen speelhoek, binnen het zicht van de volwassenen maar buiten gehoorafstand (!) . Deze is ingericht met leuke spelletjes, springkussen, etc. Uiteraard is ook voor de kinderen gedacht aan lekker eten.

U hebt al eerder in uw brievenbus een aanmeldbrief ontvangen. Wanneer u deze nog niet heeft ingeleverd, dan kunt u deze tot en met komende woensdag 11 september vóór 17.00 uur inleveren op het daarop aangegeven adres.

Ik hoop van harte dat u ons enthousiasme deelt en samen met ons burendag wilt vieren. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede en hechte buurt ieders woongenot verhoogt, u ook? Meld u dan snel aan! Wij kijken uit naar uw komst.

Namens de activiteitencomissie van bewonersvereniging De Hoek

Deel dit bericht: