Duurzaamheid voor alle Rijswijkers

Op donderdag 7 maart organiseert GroenLinks een avond over duurzaamheid voor alle Rijswijkers. Duurzaamheidadviseur John Huige, fractievoorzitter Marloes Borsboom en futuroloog Peter van der Wel praten met de aanwezigen over de noodzaak om van een groei-economie naar een economie van het genoeg te gaan.

Een superactueel onderwerp waar John Huige een duidelijke visie op heeft. Door zelforganisatie, de al beschikbare middelen te gebruiken en de kracht van de gemeenschap in te zetten, kunnen we de huidige maatschappij duurzamer inrichten. “Van Vederlicht tot Veerkracht” heet zijn verhaal. Marloes Borsboom vertegenwoordigt de Rijswijkse politiek en licht haar standpunt over een duurzame economie toe. Als avondvoorzitter zorgt Peter van der Wel ervoor dat we hier en nu duurzaam blijven nadenken over de toekomst.

Dit is de eerste in een serie van drie bijeenkomsten over duurzaamheid. Via rijswijk@groenlinks.nl kunt u zich aanmelden of kom gewoon op 7 maart naar Wijkcentrum Stervoorde (dr. H.J. van Mooklaan 1). De zaal is open vanaf 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur en einde rond 22.30 uur.

Deel dit bericht: