energiebesparing en duurzame energie in uw huis

woning_duurzaamheidReserveer donderdag 10 oktober in uw agenda! Dan is het namelijk de dag van de Duurzaamheid. De gemeente Rijswijk organiseert ‘s avonds een presentatie en een informatiemarkt over energiebesparing en duurzame energietechnieken. De avond is bestemd voor zowel huurders als woningeigenaren.

 Bent u als huurder nieuwsgierig naar tips hoe u energie kunt besparen in uw woning? Wilt u als woningeigenaar meer weten over bijvoorbeeld zonnepanelen of warmtepompen, of praten met vertegenwoordigers van de wijkvereniging Leeuwendaal over hun wijkgerichte aanpak? Wilt u weten wat u als Vereniging van Eigenaren (VvE) kunt doen aan energiebesparing bij woningverbetering? Of bent u misschien geïnteresseerd in een duurzaamheidslening met een laag rentetarief? Op de informatiemarkt kunt u met al uw persoonlijke vragen terecht bij deskundigen.

 Programma en aanmelden

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom op het stadhuis, Bogaardplein 15. De presentatie is van 19.30 tot 20.00 uur. Daarvoor en daarna kunt u met deskundigen in gesprek op verschillende plekken in de zaal. De informatiemarkt sluit om 21.30 uur. Aanmelden kan via duurzaamrijswijk@rijswijk.nl, dat is voor ons prettig in verband met de organisatie van onder meer koffie en thee. Maar als u op het laatst besluit, bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Deel dit bericht: