NIEUWE BUREN Volkstuinvereniging Tot Ons Genoegen verhuist naar locatie Eikelenburg

logo_totonsgenoegenOp woensdag 18 februari 2015 hebben de leden van de Rijswijkse volkstuinvereniging Tot Ons Genoegen met ruime meerderheid gekozen voor een nieuwe locatie voor de vereniging.

De leden van Tot ons Genoegen hebben het bestuur gemachtigd om al die stappen te ondernemen die leiden tot ontwikkeling, inrichting en ingebruikname van een nieuw tuinenpark. De nieuwe locatie ligt op de hoek van de Monseigneur Bekkerslaan en Eikelenburglaan, naast volkstuin-vereniging Ons Ideaal. De vereniging heeft vanaf juni 2015 de beschikking over het terrein en verlaat in april 2016 definitief de huidige locatie.

De huidige locatie van Tot Ons Genoegen aan de Ockenburger Tientweg in RijswijkBuiten is nodig voor de ontwikkeling van deelgebied Sion-’t Haantje. Daarom zijn de gemeente Rijswijk en het bestuur van Tot Ons Genoegen met elkaar in gesprek gegaan over een nieuwe locatie voor de vereniging en de voorwaarden waaronder de vereniging ‘ over’ zou kunnen gaan. Het verenigingsbestuur van Tot Ons Genoegen en het college van B&W zijn tevreden met het behaalde resultaat en kijken terug op een goede samenwerking.

De komende tijd krijgt de nieuwe locatie voor de vereniging zichtbaar vorm. De gemeente verzorgt het bouwrijp maken van het terrein, het bestuur van de volkstuinvereniging neemt de feitelijke inrichting met volkstuinen en bijbehorende faciliteiten op zich.

Deel dit bericht: