Nieuwe datum: VanGasLos Festival 25 januari

Vanwege de weersomstandigheden was het VanGasLos Festival op 11 december geannuleerd. Inmiddels is er een nieuwe datum: donderdagavond 25 januari.

Kom naar het VanGasLos Festival op het stadhuis op donderdagavond 25 januari vanaf 19.00 tot 21.30 uur.

 

Over 30 jaar gebruiken we in Nederland niet langer aardgas om te koken en te stoken. Ook alle woningen in Rijswijk zullen de komende 30 jaren van aardgas afgesloten worden. Wat betekent dat voor u? Hoe wordt uw huis in de toekomst verwarmt en kookt u dan ook op inductie?

  

Op het VanGasLos Festival vindt u meer informatie over de vele vragen rond de komende jaren, waarin we met zijn allen van aardgas los gaan: Hoe kunt u uw energierekening zou laag mogelijk houden? Wat kan ik nog doen aan isolatie? Welke  landelijke subsidiemogelijkheden zijn er? Hoe kan ik nog lekkerder koken op inductie? Op welke wijze kunnen VvE’s de energierekening zo laag mogelijk houden? Ook kunt u in gesprek gaan met de gemeente over uw vragen en verwachtingen. Op de website www.rijswijk.nl/actueel/agenda/2018/1/25/vangaslos-festival kunt u het programma zien.

 

Aanmelden

U bent van harte  welkom op donderdagavond 25 januari vanaf 19.00 uur op het Stadhuis, Bogaardplein 15. U kunt zich aanmelden via duurzaamrijswijk@rijswijk.nl.

Deel dit bericht: