Red Lions presenteert teams tijdens seizoensopening

Op zondag 2 april organiseert de Rijswijkse honk- en softbalvereniging Red Lions een ‘grande’ opening van het seizoen. Van ’s ochtends 10 uur tot en met het einde van de middag zijn er wedstrijden voor alle teams van de vereniging. Er wordt geoefend tegen teams uit de regio of de teams spelen onderling tegen elkaar. Dit alles in voorbereiding op de reguliere competitie die het weekend erna begint. Uiteraard zijn alle belangstellenden van harte welkom op sportpark Hoekpolder.

Geïnspireerd door de geweldige prestatie van team ‘Kingdom of the Netherlands’ afgelopen week op de World Baseball Classic – ze bereikten de halve finales op dit officieuze wereldkampioenschap! – staan de leden van Red Lions ook weer te springen om met de competitie te mogen starten. De jongens en meisjes, mannen en vrouwen van de acht teams waarmee Red Lions dit jaar deelneemt aan de competitie, presenteren zich op zondag 2 april op het veld van de vereniging op sportpark Hoekpolder. De Beeballers zullen voor de eerste keer hun nieuwe veld betreden en de hele dag zijn er wedstrijden. Voor de leden is er ook nog een gezamenlijke lunch georganiseerd.

Voor de eerste wedstrijd, om 10:00 uur dus, ontvangen de softbaljunioren van Red Lions Onze Gezellen uit Haarlem. Na de lunch spelen zowel de twee damesteams en het eerste herenteam, als de beeballers, pupillen en junioren onderling wedstrijden. De herensoftballers van het tweede team sluiten om 16:00 uur de dag af tegen Catch uit Leidschendam-Voorburg. Uiteraard is iedereen van harte welkom om langs te komen. Alle wedstrijden zijn gratis toegankelijk.

Deel dit bericht: