Wijkagent van de Hoekpolder

Wijkagent van de Hoekpolder

Via deze weg wil ik mij even aan u voorstellen. Ik ben René Cox en sinds september 2017, de wijkagent van Steenvoorde zuid, Hoekpolder en Sion.

Ik ben de afgelopen dertien jaar werkzaam geweest in het Westland, waarvan de laatste zeven jaar als wijkagent Naaldwijk. Na deze periode was ik toe aan nieuwe uitdagingen en heb gekozen voor de gemeente Rijswijk.

Naast het feit dat er in mijn wijk een grote diversiteit is in gebied en werkzaamheden, vind ik het ook leuk om middenin de wijk te staan, verbinding te maken met bewoners, winkeliers en professionals in de hulpverlening en zaken te signaleren. Als wijkagent ben je de verbindende factor binnen een wijk.

Ik zal met regelmaat te vinden zijn in de wijk en hoop u daar te ontmoeten. Samen kunnen we werken aan een veilige en prettige omgeving om te wonen, werken en te leven.

Hoe beter de wijkagent zijn buurt kent, hoe meer hij (of zij) er kan doen voor de algemene veiligheid. Die benodigde informatie moet deels ook uit de buurt komen. Gebeurt er dus iets bijzonders, geef dat dan door aan de wijkagent en help zo de buurt leuk en veilig te houden.

Meer informatie of contact met uw wijkagent? Ga naar www.politie.nl en vul uw postcode in of bel 0900-8844.